Intensief voetbal volgen en dan ook nog heel wat lezen erover. Het zal jullie niet verbazen dat ik menig voetbalquiz in Vlaanderen maar wat graag een bezoekje breng, daar begon het idee te rijpen om ooit zelf een voetbalquiz op te stellen.

 

Toen er op school allerlei inzamelacties waren ten voordele van het goede doel, stelde ik voor om een voetbalquiz te organiseren. Geen simpele voetbalquiz, maar een voetbalquiz die zich richtte op de échte specialisten. De VoetbalCrack was geboren. Op die eerste editie daagden er meteen meer dan twintig teams uit heel Vlaanderen op. Ondertussen is de quiz uitgegroeid tot een klassieker in het Vlaamse voetbalquizmilieu. In 2018 vindt het eerste lustrum plaats: de inschrijvingen daarvoor zijn nu al geopend.

 

Nieuw sinds 2017 is dat ik ook voetbalquizzen maak op bestelling. Gaan jullie op stage met jullie sportvereniging en willen jullie een korte, ludieke voetbalquiz als activiteit? Of willen jullie als voetbalclub wat extra geld in het laatje brengen door zelf een voetbalquiz te organiseren? Alles kan! Voor meer informatie, kunnen jullie hier contact met ons opnemen.